Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Ивайло МирчевПлатили сме 180 000 лв. с ДДС за

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Ивайло МирчевПлатили сме 180 000 лв. с ДДС за
Коментари Харесай

Мирчев, ДБ: Платили сме 180 000 лв. за обновяване на сайта на парламента. Този сайт не струва и 50 000 лв., защо е нужно от всичко да се краде

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Ивайло Мирчев

Платили сме 180 000 лева с Данък добавена стойност за възобновяване на уеб страницата на Народното събрание. Бърз обзор демонстрира неработещи функционалности, непреведени от британски известия, куп дребни елементи за доизчистване. Нищо ново за IT поръчка на страната. Борисов през днешния ден отново сподели, че ще се цифровизираме. Ама благодаря, господин някогашен министър председател. Ако по този начин ще ни дигитализирате, по-добре ние сами да се цифровизираме - хем ще е по-евтино, хем ще е по-качествено. Този уебсайт на Народно събрание не коства 180 000 лева Не коства и 50 000 лева Недоумявам за какво е нужно от всичко да се краде.

Не разбирам за какво като се взима толкоз огромна сума най-малко работата не се свърши качествено? Отговорът е, че тези хора толкоз могат. Да, те могат да сменят думата асфалт с " цифровизация ", само че това не оказва помощ на процеса, просто му поставя подправена рамка. Вчера в Народното събрание споделих на хората в ГЕРБ, че крадат от Автомагистрали ЕАД и те се наскърбиха. Ами да, крадете. Правите го необмислено и надменно. Време е това да спре, а злоупотребите на тази власт най-сетне да стигнат до прокуратурата и съда, написа още Ивайло Мирчев от " Демократична България " в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР